Hopp til hovedinnholdet

Førstegangsbruk

Kommentarer

1 kommentar

 • sigfredsivertsen

  Helt enig, softwaren er helt håpløs, og intuitiv er tydeligvis ikke et ord autogear kjenner betydningen av.  Mulig de tror Error 404 betyr at ting virker.

  Oppdaterte burken nå,  etter to telefoner til support.  Etter det finner den ikke gps lenger på stuebordet, får håpe det retter seg når fotoboksene begynner å hagle forbi. 

  Har brukt den i 14 dager uten oppdatering. Det er forunderlig lite intelligent automatikk. Det er tilfeldig om burken slår seg på når man setter på tenningen. Treg til å finne GPS:  

  Det positive er at den varsler høyt og visuelt, men kunne spart seg halvparten av pipene ved gjennomsnittsmålinger i fotoboks.

  Hvorfor rettes ikke feil i appen, når man varsler om det, og support er kjent med problemet? Eksempelvis når man registrerer seg i de utallige sidene, og til slutt kommer til innlogging til oppdatering - så får man ikke oppdatert på grunn av at det ligger inne en forsinkelse i innlogging til oppdatering - som kundeservice kan overstyre....igjen... igjen...igjen....og igjen...

  Typisk norsk å være god sa Gro i sin tid, jaja tidene har endret seg.  Denne burken gjør ingenting bedre enn hva man kan få via app til telefonen , bortsett fra god lydvarsling, og en utmerket og hyggelig support.

  Ikke verd pengene.

  0

Logg på for å legge inn en kommentar.