Hopp til hovedinnholdet

Strømsparing

Kommentarer

1 kommentar

• Frank Klausen

Her er det påkrevd med en ADVARSEL. Disse boksene våkner nemlig ikke alltid så lett igjen når de har gått i dvalemodus. Glemmer du og sjekke at kontrolleren er på igjen , kjører du rundt i falsk trygghet og tror at du blir varslet. Det er jo enda værre.  Etter og ha stått parkert på er kjøpesenter ble jeg tatt i fotoboksen som sto på riksveien noen hundre meter etter påkjørselen.Denne boten hadde jeg sikkert ikke hadde fått hvis jeg ikke hadde vent meg til og bli varslet av Cruiscontrol.

Derfor, hiv for guds skyld ut batteriet og koble til via USB i bilen. Da er du 100% sikker på at den virker hver gang du starter bilen.

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.