Slik bruker du GPSen

Følg

Kommentarer

3 kommentarer

• Hanshoff

Jeg skulle gjerne hatt en bruksanvisning til Cruise Control for å ha liggende i bilen. Nedlastingslinken (til filen CC.manual.pdf) laster ikke ned noe som helst, men ovenfor fører deg bare til Autogears hjelpeside, og der finner du ikke bruksanvisningen for Cruise Control. Jeg finner den ikke noe annet sted heller. Sidene deres er forøvrig et virvar av videresendinger og 404 - feil; en opprydding er påkrevet.

Hans Christian Hoff

Solvangen 2

7027 Trondheim

• stromsoer

Støtter HCHs innlegg. Opprydding er nødvendig. For mye kaos her.

R. Strømsøe

• Skahak

Fremdeles bare surr på disse sider! 404 feil stort sett over alt

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.