Slik bruker du GPSen

Følg

Kommentarer

4 kommentarer

• Hanshoff

Jeg skulle gjerne hatt en bruksanvisning til Cruise Control for å ha liggende i bilen. Nedlastingslinken (til filen CC.manual.pdf) laster ikke ned noe som helst, men ovenfor fører deg bare til Autogears hjelpeside, og der finner du ikke bruksanvisningen for Cruise Control. Jeg finner den ikke noe annet sted heller. Sidene deres er forøvrig et virvar av videresendinger og 404 - feil; en opprydding er påkrevet.

Hans Christian Hoff

Solvangen 2

7027 Trondheim

• stromsoer

Støtter HCHs innlegg. Opprydding er nødvendig. For mye kaos her.

R. Strømsøe

• Skahak

Fremdeles bare surr på disse sider! 404 feil stort sett over alt

• b.stormorken

Samme problem som Hoff hadde for et år siden. Har sendt to eposter og får bare tull til svar. Fikk med en .pdf i det første svaret. Det var en side bruksanvisning som for eksempel ikke forteller hva lysene betyr. Når jeg plugger inn laderen begynner det å lyse rød-gult og grønt på en gang. Hva betyr det? Ingen vet og ingen får vite. Supportsidene er bare tull og svar fra brukerstøtte det samme. Helt håpløst. Hold deg unna!

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.